0
Riga Хліб
Адреса офісу
Україна, м.Чернігів, вул. Ціолковського, 30
Часи роботи

Понеділок - Четвер: 8:00-18:00
П’ятниця: 8:00-17:00
Субота - Неділя: вихідний 

По питаннях співпраці
Соцмережі
Стежте за нами у соцмережах

ЧОМУ МИ НАЙКРАЩІ

Сертифікація

Нижче

Riga Хліб

Ми регулярно робимо перевірки та контролюємо всі етапи виробництва хліба

Наша продукція відповідає найвищим стандартам засвідчена міжнародними сертифікатами якості. Один з документів, яким ми дійсно пишаємося - план НАССР, розроблений спеціально для нашого заводу. Ключова відмінність цієї системи - це те, що вона контролює не кінцевий результат (вироблений продукт харчування), а весь продуктовий і виробничий ланцюжок, починаючи з приймання сировини і закінчуючи споживанням продукту.

Рига хліб є учасником та переможцем багатьох конкурсів та виставок. нас визають кращими серед виробництва хлібобулочних виробів, та впевнитись ви можете цьому самі просто подивившись наші нагороди

Що таке НАССРР?

НАССР (англ. Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP) – аналіз ризиків та критичних точок контролювання. Це система безпеки, розроблена для підприємств які виробляють харчові продукти або підприємств продукція і послуги яких застосовуються в харчовій промисловості і впливають на безпеку харчових продуктів. Ключова відмінність цієї системи - це те, що вона контролює не кінцевий результат (вироблений продукт харчування), а весь продуктовий і виробничий ланцюжок, починаючи з приймання сировини і закінчуючи споживанням продукту. Навіщо нам НАССРР? Його наявність - показник, що компанія «Рига Хліб»: • виробляє безпечну продукцію; • сприяє експорту товарів; • відповідає вимогам міжнародного стандарту менеджменту харчової продукції.

1
Визначення небезпечних факторів

На цьому етапі проводиться оцінка ризиків на всіх етапах виробництва продукції з метою встановлення необхідних заходів для їх контролю

2
Визначення критичних точок.

Далі відбувається визначення місць виникнення потенційної небезпеки, які необхідно контролювати для її уникнення або мінімізації.

3
Визначення критичних меж.

Тобто документальне встановлення граничних меж у контрольних точках для ідентифікації недопустимих параметрів певних показників.

4
Проведення моніторингу у визначених критичних точках.

Розробка системи моніторингу дозволяє забезпечити контроль критичних контрольних точок на основі планованих заходів або спостережень.

5
Розробка

Розробка та проведення заходів для усунення невідповідностей для випадків, якщо показники у контрольних точках будуть перевищувати встановлену межу.

6
Встановлення процедур перевірки для підтвердження функціонування системи.

На цьому етапі відбувається розробка процедур перевірки, які повинні регулярно проводитися для забезпечення результативного функціонування системи НАССР.

7
Документування всіх процедур системи для підтвердження її результативності.

Підсумковим документом, що містить інформацію по всіх реалізованих етапів, є план НАССР.

Рига хліб є учасником та переможцем багатьох конкурсів та виставок

Riga Хліб нагороди
Riga Хліб нагороди
Riga Хліб нагороди
Riga Хліб нагороди
Riga Хліб нагороди
Riga Хліб нагороди
Riga Хліб нагороди
Riga Хліб нагороди
Riga Хліб нагороди
Riga Хліб нагороди
Riga Хліб нагороди
Riga Хліб нагороди
Riga Хліб нагороди
Riga Хліб нагороди