Рецепти
Крем-суп із шампіньйонів та сухариками Riga Хліб
Грибний крем-суп – ароматний, ніжний і дуже смачний.
Цей рецепт сподобається самому вимогливому гурману і допоможе вам здивувати ваших близьких, хоча ви витратите зовсім небагато часу на його приготування. Цей рецепт сподобається самому вимогливому гурману і допоможе вам здивувати ваших близьких, хоча ви витратите зовсім небагато часу на його приготування.
Інгредієнти
|
Рецепт приготування
Нарізаємо кубиками гарбуз(очищений від шкірки) та цибулину. Кришимо зубчик часнику. Солимо, перчимо і обсмажуємо всю суміш на олії. Наприкінці пасерування кладемо імбир. Потім отриману масу заливаємо бульйоном і варимо до готовності гарбуз (приблизно - 30 хвилин). Знімаємо з вогню, охолоджуємо і збиваємо суп блендером. Овочеве пюре виливаємо в каструлю і підігріваємо . Потім розливаємо по тарілкам, в кожну додаємо сухарики «Кумовські з цибулею» та зелень. СМАЧНОГО!