Рецепти
Сендвіч із авокадо, буряком та козацьким хлібом Riga Хліб
Сендвіч із авокадо, буряком та козацьким хлібом Riga Хліб
Сендвіч – ідеальна пропозиція для швидкого перекусу, особливо коли хочеться скуштувати смачну та поживну страву. А також може прекрасно доповнити святковий стіл.
Інгредієнти
|
Рецепт приготування
- Хліб розрізати на трикутники, намазати вершковим сиром.
- Авокадо почистити і нарізати тонкими скибочками, додати трохи лимонного соку, щоб м’якоть не потемніла.
- Буряк почистити і натерти на крупній тертці. Руколу замочити на півгодини в холодній воді, щоб прибрати гіркоту; обсушити.
- На хліб викласти ложку тертого буряка, кілька стебел руколи і шматочок авокадо. Додати сіль та перець за смаком. Накрити другим шматочком хліба, скріпити зубочисткою або коктейльною шпажкою.