0
Riga Хліб
Адреса офісу
Україна, м.Чернігів, вул. Ціолковського, 30
Часи роботи

Понеділок - Четвер: 8:00-18:00
П’ятниця: 8:00-17:00
Субота - Неділя: вихідний 

По питаннях співпраці
Соцмережі
Стежте за нами у соцмережах

Рецепти

Смак дитинства

Смак дитинства

Грінки з хлібом Підобід

Ця легка у приготуванні страва є чудовим поживним сніданком, а також чудово підходить як основа для гарячого бутерброда. На смак дані грінки нагадують бабусині, де хліб підобід стає м’яким і гарячим, а також видає чудовий апетитний запах та аромат.

Інгредієнти

 

  • яйця — 2 штуки;

  • молоко — половина склянки;

  • сіль — 0,5 ч. л.;

  • перець мелений ( за смаком )

  • олія (рафінована) — 1 ст. л.

  • моцарела

  • томати чері

Рецепт приготування

1. Розбиваємо два курячі яйця в глибоку миску, додаємо молоко, приправляємо сіллю та перцем, а потім добре збиваємо. Якщо потрібно, молоко можна трохи підігріти для кращої текстури.

2. Підобід з льоном нарізаємо шматочками завтовшки приблизно 1 см — вони не повинні бути ні занадто товстими, ні надто тонкими. Кілька скибочок хліба (стільки, скільки вміщується на сковороді за один раз) занурюємо в підготовлену суміш. Важливо, щоб батон добре просочився, але не розмок повністю.

3. На добре розігріту сковорідку з олією викладаємо наші грінки та смажимо їх до появи апетитної золотистої скоринки. Готуємо так усі скибочки по черзі.

4. На одну грінку викладаємо шар натертого сиру моцарела, додаємо скибочки соковитих томатів і накриваємо другою грінкою, утворюючи апетитний сендвіч.

Смачного! 

Смак дитинства