Рецепти
Соковитий Хлібець «Підобід з льоном» Riga Хліб
Соковитий Хлібець «Підобід з льоном» Riga Хліб
Ситний та смачний перекус із хлібцем «Підобід з льоном» Riga Хліб у поєднанні з соковитим м'ясом та свіжими овочами неодмінно стане вашим фаворитом для швидкого перекусу.
Інгредієнти
- Хлібець «Підобід з льоном» ТМ Riga Хліб
-
Філе курки
-
Печериці
-
Спеції
-
Томат
-
Сир
- Для заправки:
- керчуп – 50г
- майонец – 50г
- гірчиця – 1ч.л.
- італійські трави
Рецепт приготування
-
Філе та печериці обсмажте на сковороді до золотистого кольору. Додайте сіль і спеції за смаком.
-
Хлібець «Підобід з льоном» розріжте на дві частини. З однієї частини обережно видаліть м'якуш.
-
Намажте внутрішню поверхню хлібця соусом.
На одну частину викладіть:- обсмажене філе,
- нарізані кубиками томати,
- смажені печериці.
Посипте зверху тертим сиром.
-
Накрийте начинку другою частиною хлібця.
-
Розігрійте духовку до 180°C. Викладіть хлібець на деко і запікайте протягом 15 хвилин.
-
Готову страву подавайте з улюбленими напоями. Смачного!